BejelentésAVIVA MÓDSZER - S.O.S TERMÉSZETES ÚTON ( NEM CSAK ) NŐKNEK

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Nőgyógyászati probléma? - Megoldás az
AVIVA TORNA
.

 

FIGYELEM!

Ez az oldal megszűnik, kérlek nézd meg az új weboldalamat az aktuális információkért.

http://www.avivamodszermargaret.com

2016. jan. 21-től

Továbbra is várlak szeretettel a fenti elérhetőségen a megújult honlapommmal.

 

 

 


AVIVA MÓDSZERREL A MEDDŐSÉG ELLEN


már Győrben is - Dr Pappné Boczor Margit - AVIVA oktató


A
z Aviva-módszer néven ismertté vált életmódrendszer a klimaxtól szenvedő, rendszertelenül menstruáló nőknek visszahozza, illetve beállítja a menzeszét. A fiataloknak segít vetélési- és meddőségi problémák, férfiaknak pedig prosztata-bántalmak, potenciazavar és vizelési panaszok esetén.http://www.youtube.com/watch?v=JSKznEszRLQ


A módszer, ami a világot már meghódította - Győrben is!


Aviva torna


Meddőnek ítélt nők szülhetnek az Aviva módszer hatására, megszűnnek a klimaxos problémák, és depresszió ellen is hatásos. Aviva módszerével nők ezrei gyógyultak már világszerte.

Budapest után már Győrben is megismerkedhetünk az Aviva módszer áldásos hatásaival. A módszer kifejlesztője Aviva Gabriella Steiner, aki Magyarországon született. Édesanyja zsidó származású, édesapja keresztény volt, de mindketten koncentrációs táborban haltak meg, ő pedig 1946 óta Izraelben él, ott vette fel az Aviva nevet. Később a Testnevelési Főiskolán szerzett gimnasztika szakon diplomát, majd a Tel-Aviv-i Operaház primadonnájaként több főszerepet is táncolt. Szülei vegetáriánusok voltak, és a természet törvényit betartó életmódot éltek.

AVIVA több ezer nőnek és férfinak segített abban, hogy szülők lehessenek. Izraelben sokkal inkább fogamzásgátlásra használták a módszert. Eredetileg AVIVA is erre alkalmazta - a menstruáció szabályozására -, ezután elkezdte kutatni a gyakorlatok hatását, s kifejlesztette azokat a különleges vérkeringést serkentő mozdulatokat, amelyek segítenek a nőknek megfoganni. Bizonyos mozdulatokkal, mozdulatsorral elősegíthetjük a gyermekáldást, míg a torna más részeivel elkerülhetjük a nem kívánt terhességet, vagy megszüntethetünk vele cisztát, miómát, helyreállíthatjuk a hormonszintet és alkalmassá tehetjük a méhet a magzat befogadására.

Az Aviva-módszer speciális, ritmikus gyakorlatsorokból áll, amelyek hormonális változást idéznek elő a szervezetben. Az alhas, a belső hasi és gátizmok, valamint a farizmok megmozgatásával fokozódik a vérkeringés, így több hormont, vitamint és oxigént szállít a nemi mirigyekbe és a nemi szervekbe, melynek hatására elindul a gyógyító folyamat. A mozgás során létrejött altesti vérbőség akár a petevezetékek letapadását is oldhatja, így egyes esetekben megszünteti a meddőség okát. Alkalmazható ovulációhiány esetén, segíthet többszöri vetélés után is, mivel a speciális  gyakorlatsorok alkalmasak a méhizomzat erősítésére, idősebb korban pedig a klimax kellemetlen kísérő tüneteit - hőhullámok, depresszió, hüvelyszárazság, csontritkulás - is megszüntetheti. Az Aviva-torna azoknak is ajánlott, akik sokáig nők akarnak maradni, hiszen minden izmot megmozgat, és feltölt energiával.

A módszer a férfiaknak is segíthet olyan gondok leküzdésében, mint a prosztataproblémák, a potenciazavar, sőt a spermiumok mennyiségének életképességének, mozgásának növekedésében is.


Aviva torna
Dr. Pappné Boczor Margit

e-mail: margaret.boczor@gmail.com

womansite@mail.com

www.avivagyor.5mp.eu

 

Tápláló, egészséges ételek és finomságok blogja

http://hovalettavaj.blogspot.hu/

 

 

span
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!