BejelentésAVIVA MÓDSZER - S.O.S TERMÉSZETES ÚTON ( NEM CSAK ) NŐKNEK

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Jógafoglalkozások
t

Jógafoglalkozások.
2016
2016.   Jan. 04-én 18.40-20.00-ig
2016.   Jan. 11-én 18.40-20.00-ig
2016.   Jan. 18-án 18.40-20.000-ig
2016. Január 25-én 18.40-20.00.ig  


Hatha és tradicionális jóga elemeire épülő gyakorlatok többnyire. Kimondottan jótékony hatású a hormonális és női problémákra, hát-és gerincproblémákra, de az egész testere nagyon jótékony hatással van.

Ez a jógaóra is úgy, mint a többi, a hatha - jóga alapjaira épül, kiegészítve és megfűszerezve pár másik jógairányzat általam hatékonynak ítélt elemével, ami a gyakorlatokat és a gyakorlás szellemiségét illeti. Természetesen soha nem maradhat el az óráimról a fizikai aktivitás érzete és a relaxáció, de ezek arányát a résztvevők, azaz a Ti igényeitekhez és állapototokhoz igazítom. A fizikai aktivitás van túlsúlyban. Egy óra általában a következők szerint épül fel: kb. 15-20perc bemelegítés, majd nyújtó és erősítő gyakorlatok váltakoznak,  a végén pedig kb. 15 perc relaxáció. Nagyon jó hatással van az egész szervezetre, de kiemelten a gerincre, női problémákra és a stresszoldásra.


Nem előre kőbe vésett elképzelések szerint gyakorlunk, hanem azt szeretném, ha mindenki az egyéni befogadó képessége szerint tapasztalná meg a jóga számára megérezhető pozitívumait, és ez adná a további fejlődése alapját.

Egy polyfoamon, kényelmes ruházaton és a lelkesedésen kívül semmiféle eszközre nincs szükség, a továbbiakat próbáljuk majd együtt felfedezni.

Várok minden régi és új jógázni vágyót
/ a barátnődet és a szomszédasszonyt is hívhatod, szeretettel  látom őket is :-)  /

Dr Pappné Boczor Margit
Jóga, Aviva torna és rekreációs sportoktató
e-mail: margaret.boczor@gmail.com
womansite@mail.com
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!