BejelentésAVIVA MÓDSZER - S.O.S TERMÉSZETES ÚTON ( NEM CSAK ) NŐKNEK

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
gyógyászati probléma? - Megoldás az 
AVIVA TORNA
.

 

http://www.youtube.com/watch?v=JSKznEszRLQ

 

2013

 

Szia Margit!
Örülök, hogy újra lesznek órák, viszont szerencsére most nem tudok menni. A kitartó avivázásnak és életmódváltásnak hála babát várok, a 26. héten vagyok és eddig minden rendben. :-) Köszönöm neked a sikerre vezető módszert, amivel háttérbe szorult a PCOS-em!
Üdv

 

Kedves Margit!

Mivel rendszertelen volt a menstruációm, volt, hogy 40-50 napra menstruáltam felkerestem egy nőgyógyászt, aki az ultrahang vizsgálat után PCOS-t diagnosztizált nálam. Gyógyszeres kezelést javasolt, amit nem fogadtam el. Elkezdtem keresgélni alternatív megoldás után és így találtam rá az oldaladra, az AVIVA módszerre. El is végeztem 2009-ben a tanfolyamot és utána hetente kétszer végeztem a gyakorlatokat. A menstruációm szinte azonnal beállt 28 napos ciklusokra. 5 hónap múlva elmentem UH vizsgálatra, ahol közölték velem, hogy minden rendben és nincs egy cisztám sem. Nagyon boldog voltam és tudtam, hogy ezt az Avivának és Neked köszönhetem J! A torna nagyon hasznos és minden hölgynek meg kellene ismernie ezt a fantasztikus módszert! Lassan 4 év telt el, hogy megismerkedtem a módszerrel és az akkori problémám megszűnése után is tornáztam, bár nem olyan rendszeresen, néha kimaradt pár hét, pár hónap, de mindig visszatértem a tornához. Mivel kisbabát szeretnénk párommal ismét felizzott bennem a lelkesedés és két hónapja heti kétszer, van hogy háromszor avivázok. Az általad ajánlott gyógyteák fogyasztására is odafigyelek. Bízom benne, hogy hamarosan gyermekáldásról számolhatok be Neked J! Köszönettel: Timi

 

Kedves Margit,
sajnos most nem tudok részt venni az oktatáson, azon örömteli okból, hogy napokon belül megszületik első babánk:) Kétszer vettem részt a tornádon Sopronban, először ellustultam, de a második alkalom után rendesen tornáztam - meg is lett az eredmény! Köszönöm a lehetőséget,hogy megismerhettem az Aviva tornát!
Szeretettel: Pityer Gabi

 

Kedves Margit !

Egy álom vált valóra!!! Nagyon szerettünk volna a férjemmel gyermeket, de sajnos több évig nem sikerült természetes úton.
A Kaáli intézetben kétszer volt beültetés, nem történt egyszer sem megtapadás. Ekkor kerültem Hozzád, és ismertetted meg velem az Aviva módszert, ami nem csak a tornából állt, ahogy én gondoltam, hanem nagyon sok életviteli tanáccsal láttál el - táplálkozáson keresztül a lúgosítás, gyógynövények, szervezetünk tisztítása, stb. A tornát rendszeresen csinálva, a tanácsaidat betartva a következő beültetés sikeres lett, és nemsokára megszületik gyermekünk :-). Közben láttam, milyen odaadóan foglalkoztál a többiekkel is, akik ilyen, vagy hasonló okból kerestek meg. Köszönöm, köszönjük az értünk végzett munkádat, és nagyon jó egészséget, sok sikert  kívánok hozzá.    Szilvi

 

Kedves Margit!

Köszönöm a bíztatásodat, valóban megoldódott a problémám - a bal oldali petevezetőm nem volt átjárható - és 3 hónap elteltével a torna hatására, meg amit javasoltál táplálkozást, a szervezetem lúgosítását-, sikerre vezetett.

Petevezetőm ismét átjárható. Barátnőmnek is javasoltam az Aviva tornát, ugyanezen problémája van neki is.

Köszönöm    Ingird

 

Szia Margit!

3 hónappal ezelőtt vettem részt Nálad egy 4 órás Aviva torna oktatáson , mert PCO problémámat szerettem volna műtét nélkül megszüntetni. A tanácsaidat betartva és heti szinten kétszer végezve  a gyakorlatokat a kontroll eredményem jó lett.

Köszönöm a segítségedet, és a bíztatásodat.  Noém

 

Szai Margit!

Változókori tünetekkel és miómával kerestelek meg pár hónappal ezelőtt. Bíztatásodra megtanultam az Aviva torna gyakorlatait és csináltam őket rendszeresen. A klimaxos tüneteim már első hónap végén sokkal kevésbé jelentkeztek, 4 hónap elteltével pedig az orvosom megállapította, hogy a miómám valószínű felszívódott, mert nem lát semmit. Természetesen a táplálkozási tanácsaidat is betartottam a siker érdekében. A hőhullámok és a lerövidült ciklusom is rendeződött azóta teljesen. Minden nőnek csak ajánlani tudom ezt a módszert, a jó közérzetért is.

Köszönöm    Erzsi

 

 

Szia Margit,

3 hete megszületett a kislányunk. Lombik baba és az első beültetés sikerült. Szerintem az aviva torna és a beültetés előtti méregtelenítés is segített ebben. Sajnos császármetszés lett a vége.

Az aviva tornát mikor kezdhetem újra? Szoptatás mellett is lehet?

Üdv.

Kedves Margit,
Evekkel ezelott voltam az oradon, mert csak fogamzasgatloval tudtam menstrualni es nehany honap avivazas utan beindult a hormonhaztartasom. 31 napos ciklusom van, jobb a szex, neha hullamzik a hangulatom es megtudtam, milyen, amikor gorcsol a hasam.
Ezzel a vallomassal meg tartoztam es a koszonettel mindezert.
Minden szepet es jot kivanok Neked es tovabbi sikeres palyafutast! :)
Szeretettel,
Anita

Szia Margit!

10 év sikertelen kísérletezgetés és gyakorlatilag meddővé nyilvánítás után mentem el hozzád megismerni, megtanulni az Aviva módszert. 3 Hónap múlva - szinte hihetetlen számomra,  - babát vártam. Csak a torna tehette, mert semmi mást nem csináltam Csodálatos!
Üdv

 

Szia Margit!

Tavasszel voltam Nálad egy 4 órás foglalkozáson, mert PCO-val diagnosztizáltak. A műtétet el szerettem volna kerülni, ezért kerestem egy alternatív lehetőséget, így fedeztem fel az aviva módszert. Jelentkeztem, csináltam azokat, amiket mondtál - gyógytea, aviva torna természetesen, tisztítás- és 3 hónap múlva, mikor mentem kontrollra a doktor nem akart hinni a szemének, egyszerűen nem talált semmit, minden rendben volt, sőt már peteérésem is volt

Köszönöm a bíztatásodat, a tanácsaidat mégegyszer is. (xxxxx)

 

2014

Szia Margit!

1. kiszámítható lett a ciklusom, órára pontosan jön, már egy éve, nincs gondom vele.
2. elmúlt a középidejű hasgörcs és a migrén is, érzem a középidőt de közel sem annyira. A menstruációs fájdalom elenyésző, ahhoz képest ami volt.
3. Jól megmozgat.
Röviden ennyi.         Puszillak.Kata

 

Kedves Margit!

Amikor mondtad, hogy az olyan jellegű menstruációs fájdalmaim megszűnhetnek, vagy csökkenhetnek, ami szinte kivétel nélkül az életem folyamán eddig megvolt, gondolok itt nem kevesebbre, mint migrén, hányinger - néha a munkámat sem tudtam elvégezni - nagyon szkeptikus voltam. Hiszem, ha látom - gondoltam, ill kifejezésre is juttattam, ha jól emlékszem :-)
Határtalan örömmel tölt el, és már ki merem jelenteni miután több hónapja nem éreztem a fent említetteket, hogy az aviva torna hatására MEGSZŰNT!! 
Azóta akinek tudom ajánlom a tornát.
Köszönöm   Edit

Szia Margit!

Ősszel voltam nálad aviva módszer oktatáson, mert a fogamzásgátló szedésének abbahagyása után fél év múlva sem menstruáltam. 3 hónapja csinálom a tornát hetente kétszer, csinálom amiket megbeszéltünk azokat is, és végre ismét.....! Jöhet a baba. Bízom benne, már nem várat sokat magára ő sem.
Noémi

Szia Margit!
Megvettem utána az Aviva könyvet,csináltam is párszor a gyakorlatokat,de csak 2-3 hétig.1 hónap múlva teherbe estem,és tavaly december 21-én megszületett a második kislányunk.Nem tudom,hogy ez a tornának tudható-e be,vagy mindenképp bekövetkezett volna,de nagyon örülünk,mivel az első kislányunkra 7 évet kellett várnunk,Ő Kaális baba.Ittam azt a 'fogamás' teakeveréket is,amit ajánlottál,és szedtem mellé barátcserje kapszulát is.Azóta egyébként több barátnőmet is irányítottam Hozzád az Aviva tornára,nagyon tetszett nekik.
Üdvözlettel:

 

Kedves Margit!

Korai változókor (39) és mióma (3,5 ill. 4,5 cm) kerestelek meg, egyik ismerősöm ajánlott.        A torna és az életmódváltás hatására  4 hónap elteltével minden rendeződött. Kontrollvizsgálton nem volt látható a mióma, és a havi ciklusom is rendeződött.
Köszönök mindent, az aviva tornát minden hölgynek csinálni kellene szerintem.
Judit

Kedves Margit, szia!

A tornát csináltam egész idáig rendszeresen, meglepő módon emlékeztem a mozgásformákra, úgyhogy a legjobb tudásom szerint végeztem. A diéta már nehezebb dió , azt nem sikerült maradéktalanul betartanom. Tegnap voltam petevezeték átjárhatósági vizsgálaton, ott minden rendben találtak, szerintem a torna is jó hatású volt, plusz iszom pár hónapja egy gyógyfüves asszony teáit és kivonatát. Szóval siker van. 
Szívélyes üdvözletem küldöm és szép napokat kívánok: Klári

 

Szia Margit!
Ígéret szép szó... ,hát betartom.

Azért mentem el az Aviva tanfolyamra, mert 42 évesen borzasztó (főleg éjszakai) hőhullámaim voltak, a menzeszem rendszertelen volt és a nőgyógyászom -hormon tartalmú gyógyszeren kívűl- semmi jóval nem kecsegtetett, szerinte ez már klimax.
Az Aviva tanfolyam elvégzése után teljesen elmaradtak a hőhullámok, kb. két hónap múlva rendeződött a menzeszem és az önbizalmamnak is jót tett, hiszen -profi ám tündéri segítséggel- sikerült ezt elérni. Azóta is heti 2x végzem a gyalorlatsort, mert úgy érzem minden téren sokat segít és egyre jobban érzem magam.
Köszönöm!!!

 

 

Nem csoda, „csak” – AVIVA TONA!

Előzmény: Sok éven át fogamzásgátlót szedtem, PCOS-t diagnosztizáltak és több hónapja nem volt menstruációm.

…csak azért írok, mert MEGJÖTT J

Nagyon örülök, és biztos vagyok benne, hogy a tornának is köszönhető.

Köszönöm M

 

Kedves Margit!

Szeretném elújságolni, hogy a hétfői torna után végre 4 alkalom kimaradás után megjött a menstruáció. Nagyon örültem neki!! :) (PCO)

 

Kedves Margit!

Valami csoda történt biztos, hogy a fájdalmas memstruációim teljesen megszűntek. Őszintén szólva kételkedve fogadtam amiket mondtál, hogy nem kell ezzel együtt élni.A AVIVA TORNA gyakorlatainak végzése után már az első hónapban úgy jött meg, hogy szinte észre sem vettem. Eddig ugyanis - amióta az eszemet tudom - kivétel nélkül nagyon görcsöltem és csak gyógyszerrel tudtam úgymond túlélni a nehéz napokat. Azóta is rendszeresen tornázom, nehogy visszatérjen a fájdalom. Köszönöm segítségedet. Móni

 

Kedves Margit!

segítségedet kértem, mert a menzeszem már 2 hetet késett.Szerettem volna, ha megjön, ugyanis a Kaáli intézetbe időpontom van, de az egész csúszik, ha a mensi csúszik. Elvégeztem a meghozó gyakorlatokat + amiket még megbeszéltünk és másnapra megjött. Köszi: M

 

Kedves Margit!

PCOS problémámmal fordultam hozzád, az Aviva tornáról az egyik kolléganőmtől hallottam.A menzeszem már 3 alkalommal maradt ki. Amiket tanácsoltál megcsináltam, ittam az általad javasolt gyógytea keveréket és csináltam hetente kétszer az Aviva tornát.Most nagy az öröm, mert ismét van menzeszem! :-)     Anett

 

Kedves Margit!

A héten jártam nőgyógyásznál, és a ciszta eltűnt!! :-)...bár talált mikrocisztákat, de azok már 2-3 éve ott vannak, azok állítólag ártalmatlanok. Szóval most nagy az én örömöm!! :-)

Az orvos is megerősítette, hogy kívánságunk szerint próbálkozhatunk a fogantatással.    Köszönettel: Noémi

h

Szia Margit!

Amikor először nálad jártam a tornán, két miómám volt, az egyik 2cm, a másik pedig 4,5 cm. 3 hónap elteltével nőgyógyászati vizsgálaton megállapították, hogy az egyik teljesen eltűnt, a másik pedig kisebb lett. Tornázom tovább és bízom abban, hogy a másiknak is ez lesz a sorsa :-) Zsófi.

 

 

Szia!

„……elújságolom a torna eddigi hatását:

Szeptember 27-én voltam a szombati tanfolyamon, azóta tornázom heti kétszer és október 23-án jött meg a mensim, ami gyógyszer nélkül telt. Ez kb. tíz éve nem fordult elő, vagy még talán soha sem, már nem emlékszem régen hogy volt, de az utóbbi időben minimum két napig Appranax-ból napi két tabletta volt az adagom. Nem mondom, hogy nem volt fájdalom, de simán gyógyszer nélkül kibírható volt. Az agybaj és az ingerlékenység is elmaradt.

A gyomrom állapota is sokkal jobb lett, amit meg annak tudok be, hogy azóta nem eszem húst.

Köszönöm szépen az eddigieket, jelentkezem, ha további eredmény lesz.

CS. V.”

 

"Nővérem PCOS, és sok évig kezelték, természetesen az AVIVA torna is segített neki, hogy 2 hete kedden életet adott a kislányának. Ami mindannyiunknak egy csoda.

Nagyon bízunk a tornában, természetesen életmódváltás mellett."
XXXXX

 

 

2015

 

Kedves Születésnapos Margit!

Én 1 vagyok a sok-sok AVIVA tornázós közül, aki részt vett a tornagyakorlatokon-előadáson. Megerősítettél a hitemben, s azóta már van egy négy éves gyönyörű kislányom. Mindig szeretettel gondolok Rád! Jó egészséget, sok erőt, s persze jó ünneplést kívánok Neked a mai nagy napon!        Szilvia

Kedves Születésnapos Margit!

Kedves Margit!
Igértem ,hogy írok Neked pár sort.
Szeptemberben találkoztunk először,a barátnőm ajánlotta a tornát,Nekik már megszületett a babájuk.
47 évesen változókori hormonprobléma miatt kerestelek.
A hormonpótló bogyók helyett,én a Te tanácsaidat,és az aviva tornát választottam.
Rendszeresen tornázom, betartom az étkezési tanácsaidat,és teljesen elmult a problémám.
Köszönöm Neked,és a tornának!
Zsuzsa.

Kedves Margit!
2014. év elején sajnos minden ok nélkül a menstruációm elkezdett kimaradozni, valamint kevesebb ideig tartott. Először 30-35 napokra jött meg. Elmentem orvoshoz, aki nem látott terhességet, ezért vérvételre küldött. Ez júniusban történt. Az eredmény megmutatta, hogy hormoningadozásom van, ami sajnos korai változókort jelent az orvos szerint. Ekkor nyáron, még egyszer menstruáltam. Ezek után egészen megváltozott a lelkiállapotom, ideges, feszült voltam. Szeptemberben elmentem a tanfolyamodra, ahol nagyon sok jó tanácsot kaptam Tőled az alatt a négy óra alatt. Megmutattad a tornát, s attól kezdve minden hétfőn mentem is az órára. Decemberben még mindíg nem menstruáltam, ami nagyon zavart! 2015.januárjában ismét elmentem nőgyógyászhoz, aki közölte , hogy soha többet nem is lesz menstruációm, fogadjam ezt el, gyermekem sem lehet ezáltal több ( már van egy 3,5 éves kislányom) Ekkor jött el a pont, hogy elsírtam magam, hogy ennyire fiatalon ( 33 éves vagyok) nem történhet ez!! Nekifogtam, s itthon minden nap tornáztam ezután, a 18 gyakorlatsort , minden nap! Nem telt el 1 hét sem, s a menstruációm megjött, úgy, ahogy kell, 4-5 napig tartott, rendes vérzéssel. Azóta heti 3 alkalommal csinálom esténként. A lelkiállapotom sokat javult, jobban érzem magam. Nagyon Köszönöm Neked a sok jó tanácsot, s a tornát, amit megtanítottál! Dóri
" Amióta voltam Nálad, folyamatosan heti kétszer tornázom itthon, persze volt hogy kimaradt
egy torna 😊. De teljesen rendben van azóta a menstruációm. Egy hónapja újra próbálkozunk, mert várni akartam eddig, hogy a vetélések
után megerősödjön a méhem a tornától. Remélem hamarosan érkező babáról is írhatok. Timi

 

Kedves Margit!

Öregedéslassítás céljából próbáltam ki az aviva-tornát, és örülök, hogy megtettem. A tanfolyam óta rendszeresen, hetente kétszer tornázom. Jobb lett a közérzetem, fittebbnek érzem magam. Nem azonnal, de néhány hét elteltével pozitív mellékhatásként a csípőm feletti - eddig mozdíthatatlan - hájréteg is leolvadt rólam. Ezer köszönet érte.

Csak javasolni tudom a tornát a változókoron átesett korosztálynak.  A gyakorlatok nem megerőltetőek, mégis érezhető a hatásuk, mozgékonyságban, frissességben, emésztésben, még hangulatban is. További jó tapasztalatom, hogy apró kellemetlen érzetek (pl. tompán fájt egy-egy mozdulat), amikről azt hittem, meg kell szoknom, mert a korral jár, egyszerűen elmúltak.

Üdvözlettel és köszönettel:

Kissné Novák Rozália

 

Kedves Margit,

Én 2014 februárjában a rendszertelen ciklusom miatt  jelentkeztem a tornára. Leginkább 39-40 napokra betegedtem meg (akkor már 6-7 hónapon keresztül).

Október óta próbálkoztunk a babával, ez még nem sok idő, nem sok próbálkozás, viszont nem akartam, hogy évekig húzódjon a tornáról pedig pont januárban hallottam egy barátnőmtől, gondoltam kipróbálom.

Így jelentkeztem a februári tanfolyamra.

A következő menstruációm már 35 napra jött meg. A tanfolyamon kívül eljártam a közös tornára is heti egyszer illetve itthon is csináltam.

Nem tudom ennek köszönhetően e vagy amúgy is megtörtént volna, de nem jött meg a menstruációm, mert megfogant a kislányunk :)

2015.01.07- én megszületett Flóra, gyönyörű, egészséges kisbabánk.

Én hiszem, hogy a tornának illetve az ott hallott praktikáknak nagy szerepe van a fogantatásban.

XY

 

 

Szia Margit !

Őszinte leszek: a tanfolyam után kb. 2 hónapig lelkiismeretesen végeztem minden második nap a tornát. Én azért mentem el megtanulni, hogy a változókori tüneteimet csökkentse és bíztam benne, hogy a fogamzásgátló tabletta abbahagyása után a menstruációm rendeződik, mivel utána egyszer sem jött meg ( 48 éves vagyok). Két hónap után elmentem a szokásos éves citológiai ellenőrzésre és a vizsgálatnál a doktor úr mondta, hogy nyugodjak meg, nincs probléma, nem fogok már menstruálni, végleg befejeződött. Azt gondolom szerencsés vagyok, mert a napi 10-15 alkalmas hőhullám rohamaim utána pár héttel szinte magától megszűntek és ez idáig nem is tért vissza. A torna pedig mint mozgás forma is jó

Boros Anikó

 

Szia!

bevallom őszintén, én igazából "kísérőként" mentem az Aviva tornára, menstruációs problémáim sosem voltak, igaz kb. egy évvel ezelőtt volt egy vetélésem. A tornát, ha őszinte akarok lenni csak néhányszor csináltam meg otthon egymagam, de szerencsére most egyelőre nincs is rá szükségem már, mivel tegnap töltöttem be a 15. hetet a pocaklakómmal. Erika

 

 


Kedvs Margit!
Ősszel váltottunk egymással néhány levelet, akkor kerestem fel ugyanis kérdéseimmel várandósság elérése érdekében.
Nos, a legnagyobb örömmel jelentem, hogy sikerrel jártam/jártunk! :D Immár négy hónapos várandós vagyok.

Nagyon hálás vagyok az akkori bíztatásáért és önzetlen segítségéért!
A legjobbakat kívánom Önnek a magánéletben és a munkában egyaránt!
Tisztelettel, Király Noémi Szabadkáról

 

 

 

 

 

 

Kedves Margit!
Ha jól emlékszem, tavaly májusban voltam nálad a tanfolyamon, utána párszor a gyakorló órán. Aztán olyan jól ment a dolog, hogy otthon csináltam egyedül már tovább a könyv és a CD segítségével. Az eredmény meglett: áprilisra várjuk első kisfiúnkat! A terhességem problémamentes, a pici nagyon jól van, sokat mocorog. Nagyon köszönök mindent!  xy

Szai Margit!

 

Az én „kis történetem” 2007-ben kezdődött..... egy polipot találtak a méhemben, ami nagy mértékű vérzés zavart okozott.

A polip eltávolítása után legyengült az immunrendszerem, antibiotikumos kezelésekre jártam, felborult a bél- és hüvelyflórám.

2008 év végén a vérzés zavar ismét bekövetkezett, akkor 3-4 cm átmérőjű cisztát találtak a bal petefészkemben, azonnali laporoszkópiás műtétet javasoltak. Majd nem sokkal rendeződött a menzeszem is.

2009 tavaszán megint felborult a rend, és ismét vérzés zavaraim lettek. Ismét ciszta...... De most a jobb oldali petefészkemben, kicsit nagyobb kivitelben, mint korábban a bal oldalon.

A második műtétem után candida fertőzéssel küzdöttem. Candida diétát folytattam 1,5 évig, mire helyre állt a rend a szervezetemben. Ennek köszönhetően megerősödött az immunrendszerem.

2011-ben erősen hullani kezdett a hajam, és a közérzetem is elég kellemetlen volt néha. Szédültem és gyengének éreztem magam. Egy rutin vérvétel alkalmával autoimmun pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg. Mai napig is gyógyszert szedek a hormonok pótlására.

2013 júliusában ismerkedtem meg életem párjával. Zajlottak a hetek, hónapok. Nagyon közel kerültük egymáshoz, és már a közös jövőt tervezzünk.

2013. novemberében nőgyógyászt váltottam, és a rákszűrést egy UH-os vizsgálat követte, ahol a nőgyógyász nagyon keskeny nyálkahártyát talált, majd elküldött hormonvizsgálatra.

2013. decemberében kiderült, hogy nagyon rosszak, elégtelenek az eredményeim, és ha később gyermeket szeretnénk a párommal, akkor fel kell keresnem egy meddőségi klinikát, ahol további vizsgálatokkal tudnak segíteni az állapotomon. A rossz értékek megállapítása óta nem védekeztünk, mert azt vallottuk, hogy ha jönni szeretne a baba, akkor már most is jöhet. Jobb előbb, mint később.

Az orvos javaslatára a meddőségi klinikát felkerestem, hosszas várakozást követően és végül vizsgálatok követték egymást, majd a klinikán megállapították, hogy a laporoszkópiás műtéteim miatt nagyon kevés pete maradt a petefészkekben, nincs esély a megtermékenyülésre és a saját babára. Egyenlő MEDDŐSÉG.

Nem tudtam azonosulni a női mivoltommal, hogy 36 évesen nincs menzesz, jön a változókor. Ráadásul 3-4 hónap menzesz is kimaradt a meddőségi vizsgálatok és a hormon készítmények hatása miatt.

Én aki nem ismer lehetetlent és nem adja fel soha, mindent megbolygattam a témával kapcsolatosan, nem akartam elfogadni, itt a vég és lehetetlen később a saját baba.....

Az interneten találtam rá az Aviva módszerre, végre valami módszer ami a medősséggel és a női problémák gyógyításával foglalkozik.

2014. szeptemberben ismerkedtem meg végül Margittal és az Aviva módszerrel.

Az első személyes találkozó alkalmával átbeszéltünk minden teendőt, étrendkiegészítőt, gyógyteákat, étrendet. Majd jött a torna, aminek elég sok mindent köszönhetek, többek közt a menzeszt és újra a teljes nő érzését.

Immáron 4 hónapja, minden hónapban újra van menzim, a ciklusaimban érzem a petefészkemben lévő apró csipkelődéseket és minden hónapban várjuk a csodát, ami szerintem már nem sokat várat magára.

A csoda megérkezésééig  a módszerrel karbantartom a testem és a lelkem, hiszen a torna átmozgat, erősíti az izmaimat, és az étrend karcsúságomat is megtartja. :)

Köszönöm, hogy elsajátíthattam a módszert segítségeddel! Kívánom, hogy sok nő találjon rá általad a helyes és gyógyító útra, hiszen ezzel a módszerrel szerintem minden nőnek meg kellene ismerkednie.

Remélem a közeljövőben még szebb és jobb hírekkel tudok neked beszámolni.

Borsos Ivett

 

 

 

Szia Margit!

Még 2013 októberében voltam Nálad aviva tornán Győrben. Akkor már 1 éve próbálkoztunk, hogy kisbabánk legyen, jártam sokat orvoshoz PCO-inzulinrezisztencia gyanúval, de sajnos nem sok sikerrel. A tornát már előtte évekkel korábban csináltam egyszer, csak utána valahogy elfelejtődött. Aztán 2013 októberétől lelkesen csináltam és 2014 márciusában meg is lett az eredménye, mert teherbe estem :)) Teljesen problémamentes, szép terhesség után novemberben megszületett a kisfiam, aki két hét múlva már 1 éves lesz! Gyönyörű, kékszemű, nagyfiú.
Most kezdtem újra menstruálni, és azt hiszem újra "előveszem" a tornát, mert nekem sajnos előtte is rendszertelen, kiszámíthatatlan volt a ciklusom.
Tényleg nagyon szuper ez a torna!
köszönöm a segítséget, üdvözlettel,

Kornélia

 

Kedves Margit!

Azért kerestelek fel, mert kiderült, hogy két miómám van.

Az egyik már két hónap után teljesen eltűnt, a másik pedig sokkal kisebb lett, mint erdetileg volt. Folytatom tovább a tornát és az általad javsolt étkezést, így remélem, hogy a legközelebbi kontroll már teljesen negatív eredményt mutat.

Köszönöm a segítségedet és az odaadásodat. Móni

 

Az Avivát azért kezdtem el, mert amióta kisfiam megszületett (2013. március), nem tért vissza a menstruációm, lassan pedig szeretnénk még egy babát. Mivel még szoptatom, méregtelenenítést nem javasoltál, csak a napi egy kanál fahéjat. Egy darabig ezt tartottam is, de költözés miatt kicsit kevesebb idő jutott magamra, tornázni is volt, hogy csak heti egyszer sikerült, a fahéj meg elmaradt.
Viszont úgy látszik, ez a kevés is megtette a hatását, mert októberben megjött a menstruációm (enyhén és fájdalommentesen). A ciklus közepe körül furcsa fájdalmaim voltak, de rájöttem több jelből, hogy ovuláció volt. A nem meghozó gyakorlatok estek ekkor jól, és valamelyest a fájdalmon is javítottak. A ciklusom 27. napján most pedig ismételten menstruálok, görcsök nélkül :D. Remélem hamarosan megfogan a következő gyermekünk is :)

Köszönettel: Zsófi

 

 


 

 

 

 

 

 

"Hálás vagyok, az aviva tornának, mert mióta rendszeresen tornázom elmúlt a cisztám és a havi ciklusom is vissza állt 28 napra. Üdv: Anita."

 


 

 

Kedves Margit!
Jó híreim vannak.
Sikeres volt a dolog, képzeld ma megjött!!

No para, eddig minden rendben még a görcsök is egészen elviselhetőek!
Ilyen "élményben" évek óta nem volt részem!
Nagyon boldog vagyok!
Most érzem igazán hogy milyen igazad volt az oktatáson! Tényleg így nő egy nő!
Ez a három hónap - amíg nem menstruáltam -  lelkileg is jól meggyötört, ezért nem szeretnék több gyógyszert, és szenvedésekkel teli, mesterséges
klimaxot.
Majd ha már a természet is úgy gondolja.
Bizakodó, sőt hittel teli vagyok!

Köszönöm a biztatást és segítséget!  Zsuzsa

 

Szia!
Boldogan újságolhatom el neked, hogy babát várok, a hét közepén töltöttem a 12. hetet.
Sok mindennek köszönhetem, hogy természetes úton sikerült, pedig már meg volt az időpontom a petevezeték átjárhatósági vizsgálatra,de szerencsére le kellett mondanom.
Hogy minek köszönhetem a babát?
- időközben munkahelyet váltottam - az új helyen nem volt stressz és idegeskedés
- otthon tornáztam, - aviva - bár nem mindig volt meg a heti két alkalom, inkább amikor kedvem volt
-sokkal több folyadékot ittam, egy darabig kerültem a tejet, sőt a borzasztó utifűmaghéjat is ittam egy darabig/ bár inkább ettem amikor megdagadt/,  - vastagbél tisztítás - valamint reggelente lecsúszott egy-egy kanál búzacsíra olaj is,  ittam a javasolt gyógynövény teákat - fogamzás teakeverék -  és szedtem a barátcserje kapszulát is
Szóval nagyon köszönöm neked is, mert tudom hogy részed volt benne! XY

 

 

MIÓMA
Drága Margit!
2015 június végén voltam nálad aviva tornán.Miómával kerestelek meg ami 5-6 cm volt.Csináltam a diétát,ittam a gyógyteát amit ajánlottál,s kezdetben minden nap tornáztam,majd lecsökkentettem 2napra,s akkor tornáztam amikor kedvem volt.(a heti kettő mindig megvolt)Ma voltam orvosnál s kétszer is megnézettem vele,de mindig azt mondta,hogy nincs mit mérni annyira picire ment össze.Ahogy az ultrahangot néztük,mutatta az orvos milyen gyönyörű szép a méhem!Köszönöm szépen Neked a segítséget a biztatást,a tornát semmiképpen sem hagyom abba,(még akkor sem ha teljesen tünetmentes leszek) maradok a táplálkozásban is abban amit te mondtál nekem.SIKERÜLT!!!!!

Nagy szeretettel gondolok Rád:Ildikó

 

Az Avivát azért kezdtem el, mert amióta kisfiam megszületett (2013. március), nem tért vissza a menstruációm, lassan pedig szeretnénk még egy babát. Mivel még szoptatom, méregtelenenítést nem javasoltál, csak a napi egy kanál fahéjat. Egy darabig ezt tartottam is, de költözés miatt kicsit kevesebb idő jutott magamra, tornázni is volt, hogy csak heti egyszer sikerült, a fahéj meg elmaradt.
Viszont úgy látszik, ez a kevés is megtette a hatását, mert októberben megjött a menstruációm (enyhén és fájdalommentesen). A ciklus közepe körül furcsa fájdalmaim voltak, de rájöttem több jelből, hogy ovuláció volt. A ciklusom 27. napján most pedig ismételten menstruálok, görcsök nélkül :D. Remélem hamarosan megfogan a következő gyermekünk is :)

Köszönettel: Zsófi

Kedves Margit

 

 

 

Még 2013 októberében voltam Nálad aviva tornán Győrben. Akkor már 1 éve próbálkoztunk, hogy kisbabánk legyen, jártam sokat orvoshoz PCO-inzulinrezisztencia gyanúval, de sajnos nem sok sikerrel. A tornát már előtte évekkel korábban csináltam egyszer, csak utána valahogy elfelejtődött. Aztán 2013 októberétől lelkesen csináltam és 2014 márciusában meg is lett az eredménye, mert teherbe estem :)) Teljesen problémamentes, szép terhesség után novemberben megszületett a kisfiam, aki két hét múlva már 1 éves lesz! Gyönyörű, kékszemű, nagyfiú.
Most kezdtem újra menstruálni, és azt hiszem újra "előveszem" a tornát, mert nekem sajnos előtte is rendszertelen, kiszámíthatatlan volt a ciklusom.
Tényleg nagyon szuper ez a torna!
köszönöm a segítséget, üdvözlettel,

Kornélia

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!