Bejelentés



AVIVA MÓDSZER - S.O.S TERMÉSZETES ÚTON ( NEM CSAK ) NŐKNEK

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.






Üzenőfal


Név:

Üzenet:





 

Nőgyógyászati probléma? - Megoldás az 
AVIVA TORNA
.

 


http://www.youtube.com/watch?v=JSKznEszRLQ

 

 

2009

"Az Aviva számomra eredményes volt. Elmúlt a PMS-em (ez már szinte a 2. hónap után), a ciklusom pedig napra pontos lett, sőt menstruációs fájdalmak sem fordultak elő a torna alatt egyetlen egy hónapban, s azóta sem."

 


"Az AVIVA módszer gyakorlatait hetente kétszer végeztem, és már a következő ciklusomnál kedvező változást tapasztaltam. 23 napos helyett 27. napos lett, az 5-6 napos menstruációs időszak padig lecsökkent 4 napra."

 

 

" A rendszeresen görcsös, fájdalmas menstruációm a gyakorlatok elkezdése után gyakorlatilag teljesen fájdalommentessé vált. "

 

 

"Az AVIVA torna gyakorlatait végezve, a rendszertelen ciklusom rendszeresen 28 napra jelentkezik, és csökkent a vérzés mennyisége, valamint  napjainak száma is

."

" A  pánikgyakorlatot csináltam. Menstruálok!!!"



"Remélem  sokan járnak a tornádra most is, és azt is, hogy többen esetleg már várakoznak a kisbabára, mint mi is. Aki még nem, az is kapaszkodik a biztatásodba, úgyhogy nagyon sok energiát kívánok a a munkádhoz"`

"Szia!
Én nagy Aviva-torna párti vagyok!!!
Ahogy abbahagytam a fogamzásgátlót, totál rendszertelen lett a mensesem (29-42 nap), LH-teszt, hőmérőzés, hormonprofil alapján nem is volt peteérésem. Elkezdtem az Avivát, a következő 2 ciklusom 28 napos volt, és aztán összejött a lánykám, aki pont ezen a héten volt 1 éves.
Szóval én nagyon hiszek benne. Terjesztem is az igét: eddig két ismerősöm esett teherbe a segítségével: az egyik 2 év sikertelen próbálkozás után tornázott 1 hónapot, és terhes, a másik 1 év tök rendszertelen mensest hozott vele helyre (szintén 1-2 hónap alatt), és ő februárban szülte meg a kicsi fiát."

 

Szia Margit,
Tavaly júniusban /2009/vettem részt a tanfolyamodon, aztán szeptemberen még1x. Júniustól csináltam a tornát rendszeresen kb novemberig. Decembertől jógázni kezdtem. Közben szeptembertől 2 hónapig állati fehérjementes és lúgosító diétát csináltam a tanácsodra az endometriózisom miatt. Bal petefészkemet endom. miatt vették ki lassan 3 éve. Kb azóta próbáltam teherbeesni, aminek szinte semmi esélye sem volt a maradék petevezetékben lévő hidrosalpingx miatt. De áprilisban mégis bekövetkezett a csoda!!! Most 18 hetes vagyok és minden rendben van a babavárással.

Biztos vagyok benne, hogy az Aviva és a diéta nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most babát várok és spontán estem teherbe. (2 és fél éve már volt egy sikertelen lombikom is.)     
munkát kívánok továbbra is Szilvi


"Az AVIVA módszernek köszönhetően a miómám már a felére csökkent. Folytatom tovább a tornát."

 

 

Kedves Margit!                    
8 hetes terhes vagyok. A jó hírt nagyban köszönhetem Neked és az Aviva módszernek, meggyőződésem, hogy sokat segített. Köszönöm. Azóta minden felé hirdetem az terjesztem az Aviva módszert.
További sok sikert!

 

 

SZIA MARGIT,
EGY JÓ HÍRT SZERETNÉK KÖZÖLNI VELED.
2009 MÁRCIUS 07.-ÉN TALÁLKOZTUNK 1X AVIVA FOGLALKOZÁSON A FŐISKOLÁN, AZÉRT MENTEM EL, MERT ÉVEK ÓTA PRÓBÁLKOZTUNK A CSALÁDALAPÍTÁSSAL DE SAJNOS SIKERTELENÜL. A KÁLIBAN SEM TUDTAK SEGÍTENI EZÉRT FORDULTAM HOZZÁD.
VÁSÁROLTAM KÖNYVET ÉS CD-T, ENNEK SEGÍTSÉGÉVEL TORNÁZTAM ITTHON, MEG HA MINDENT NEM IS VÁLTOZTATTAM MEG AZ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAIMON, DE EGY -KÉT DOLGOT IGEN. NOS, HOLNAP VAGYIS NOV.04-ÉN TÖLTJÜK BE A KIS POCAKLAKÓMMAL A 18. HETET.
EDDIG NAGYON SZÉP ÉS PROBLÉMAMENTES TERHESSÉGEM VAN, ÉS EZ REMÉLJÜK A JÖVŐBEN IS ÍGY MARAD ÉS EGY EGÉSZSÉGES KISBABÁNAK FOGOK ÉLETET ADNI.
KÖSZÖNÖM, HOGY TANÁCSAIDDAL ÉS AZ AVIVA TORNÁVAL MEGISMERTETTÉL ÉS SEGÍTETTÉL. 
KÖSZÖNETTEL:FORGÁCS BARBARA




Nekem volt a prolaktin hormonnal probléma nagyon magas volt,meg van egy petefészek cisztám is.Most voltam nem régiben a nőgyógyászomnál,és nézetett hormont nálam újra,és csodák- csodájara jó lett a prolaktinom.Lehetséges,hogy ez a torna már ilyen hamar segített rajt?
2009.05.06. 09:34

 

 

Kedves Margit!
2009. 04. 17-én ismerkedtem meg a módszerrel. Egy hétig gyakoroltam, csináltam a negyed-és a félórásat is, és a meghozó gyakorlatokat. 2008. nyarán abbahagytam a fogamzásgátló szedését. 2009. 03. 01-jén menstruáltam először természetes úton. A módszernek hála, egy hét múlva menstruáltam.

 


2009. 06. 06.
Kedves Margit!
Az egyik petefészkem nem működött. A torna hatására a 3. hónap elteltével voltam cizsgálaton, és megállapította az orvosom, hogy már mindkettő működik. Folytatom, és remélem babám is lesz .Ajánlom mindenkinek aki hasonló gondokkal küzd.


 

2009.06.22. 12:07
Bea
Hetente kétszer csinálom az Aviva tornát. A torna elkezdése előtt néhány hormonszintem rossz értéket mutatott. Rendszeresen fél év Avivázás után ismét elmentem vérvételre és a mostani eredményeim már tökéletesek. Az Aviván kívül semmi mást nem csináltam. Örülök hogy rátaláltam az Avivára.

 


 

Kedves Margit!
Sikeres volt a torna:) Nagyon szépen köszönöm!
/ az eddigi rendszeres menstruációm 6 napja késett /
Köszönöm : Kata

 

 

Kedves Margit!
A proklaktim szintem alig egy hónap alatt rendeződött a torna hatására.
Ajánlani fogom másoknak is a tornát.

 

 

Kedves Margit!
Amióta menstruálok, állandó problémát jelentett, hogy az első napon annyira görcsöltem, fájt a fejem,  hányinger, szédülés.
Amióta megtanultam az Aviva módszer egyszerű gyakorlatait, szinte észrevétlenül  köszöntenek be a "nehéz" napok.
Köszönöm
Timi

 

 

2009. 10. 14.
Második férjemmel gyermeket szeretnénk. Két éve próbálkozunk, de még eddig sikertelenül. 43 évesen már több mint fél éve nem menstruálok. Az orvosom megállapította, hogy változókorban vagyok.
Az interneten kutatva bukkantam rá az Aviva módszerre. 2009 márciusában elvégeztem a tanfolyamot, azóta csinálom a gyakorlatokat. A torna hatására szeptemberben már volt újra menzeszem, és októberben ismét.
Bizakodó lettem. Természetesen nem hagyom abba amíg…….Kata

 


2009.11.30. 08:48
Kedves Matgit!
2009. január óta csináltam rendszeresen az AVIVA tornát. Kisbabára vágytunk férjemmel. 14 hónap várakozás és orvosi vizsgálatok után végre egy kis élet növekszik a méhemben. A csalánlevél teára, s a barátcserjére is esküszöm, de a torna mindezek mellett kihagyhatatlan volt! Szeretettel: Sziszkó

 


Szép jo reggelt kívánok!:)
orommel jelentem, hogy az eddigi 35 napos ciklusom beállt végre 30-ra mint a szulés elott:)) remélem hogy a kovetkezo honapban a várva várt másik oromhírt kozolhetem:))
udv:Ingi

 



2010


2010.03.21. 17:42
Anita
Szia Margit! 4 év után sikerült, babát várok! :-)Köszönöm Neked és az Aviva módszernek. Hetente kétszer csináltam ahogy mondtad, és az eredmény már látható - pici pocaklakó.

 


Szia Margit!
Veszprémből vagyok, 2009 őszi / október / Aviva tornán elől ültem, ha így talán emlékszel)
Endometriózissal és petevezetékelzáródással van problémám, és nem érkezik a bébi, 6 inszem. és 2 sikertelen lombikkal a hátam mögött,eddig türelmesen és rendszeresen végeztem, végzem a tornát heti kétszer.
2006 nyara óta szeretnénk babát.
2008 januárjában mentünk el először orvoshoz ezügyben(Kaáli Intézet-Tapolca), márciusig lementek a különböző vizsgálatok(Veszprémi Kórház Nőgyógyászat, Kaáli Tapolca), miszerint a férjem rendben, nekem a jobb oldali petevezető záródott el, felajánlották, hogy kezdjünk el a szokásos term. megtermékenyítéses protokollt, amit akkor mi visszautasítottunk
-egy évet vártunk, hátha, de sajnos nem történt semmi
- így 2009márciusától 5 inszemináció , majd augusztusban egy lombik programban is részt vettünk(sajnos ismételten sikertelenül)
Nem sokkal ezután hallottam az Aviva tornáról, és úgy örültem, mert pont akörül jöttél te is tréninget tartani.
Az eltelt több, mint fél év alatt a helyzet annyit árnyalódott, hogymivel folyamatosan próbálom megérteni mi miért történik így,úgy érzem, vm-i lehet a háttérben, hogy nálam nem használtak ezek az ún. tipikus meddőségi kezelések(Őszintén szólva az sem tetszett, hogy úgy éreztem magam, mint egy futószalagon, ahol nem keresik az okokat, hogy miért nem sikerült egyik, vagy másik, hanem jö9jjön a következő, az majd biztos sikerül.
Na ebből elegünk lett, csinálom a tornát (nagyon szeretem), nem fogyasztok tehéntejet, gyümölcsnapokat tartok rendszeresen, ügyelek a 25-30/70 savas-lúgos étkezésre,
E- vitaminnal próbálom még támogatni a szervezetem(azt hallottam az is segíthet)
-gyógyteát iszom és várom a csodát :)
2010. / április 06 /
Kedves Margit!
Voltunk pénteken a Nyírő Magánklinikáján, ahol találkoztam Fülöp dokival, aki kedves és korrekt volt, ápr. végére kaptam időpontot Laparoscopiára, addig még néhány általános vizsgálatot is előírt, de gyógyszer szedését egyáltalán nem javasolta. Ennek nagyon örültem és valamennyire meg nyugodtam az üggyel kapcsolatban.
Közben viszont csoda :) történt, mert csüt- ill. péntekre vártam a mensit, de nem jött meg!!!!!:)
Ma reggel csináltunk egy tesztet a férjemmel és pozitív lett!!!!
Alig tudtuk elhinni, hogy ennyi minden után , most "csak így" adja tudtunkra, hogy ő (a babánk :) készen áll és jönne....
szóval nagy az öröm, (de nem is találok rá szavakat) - azt tudom, hogy ebben az avivának és neked is óriási a szereped, te mutattál és mondtál egy lehetőséget én pedig betartottam :)
Mindent köszönök, most egyenlőre várakozunk, és örülünk!!
Emese

 

 

Szia Margit,
Köszönöm a lehetőséget,/ begyakorló órák / én most nem jelentkezem, várjuk a 3. babát, az októberi aviva torna után sikerült teherbe esnem, persze nem tudom, hogy annak köszönhetően-e, de biztos volt valami érdeme benne a tornának is.
Üdv: Renáta / 2010. április 09. /


 

Szia! 
Pénteken voltam nálad aviva tornán Győrben. Én vagyok aki 3 éve nem menstruált gyógyszer nélkül. Szombaton már barnás folyásom volt, ma estére pedig kijelenthetem, hogy MENSTRUÁLOK. Nagyon örülök neki. Remélem az apróság sem sokáig várat magára, bár meg kell várnom, hogy a férjem hazajöjjön Afganisztánból.
Mégeszer köszönöm. 
2010. április 13 
Bernadett

 


"Barbara Forgács május 5., 9:28 
Szia,megígértem még aug.-ban, hogy értesítelek mikor megszületett a gyermekünk.Imreffy Dóra Szemira 2010 április 12.-én született, egészséges és gyönyörű kislány.Nagyon hasznos volt a tanfolyam, köszönjük mégegyszer.Üdvözlettel:Forgács Barbara

 

 


2010.05.13. 20:27
Móni
A tornának köszönhetően a 40-50 nap helyett 33-35 napra megjön a mensim. Hurrá! Remélem nemsokára még jobb híreket is írhatok! Köszönöm

 

 

 

2010.05.23. 11:20
Zsuzsa
Szia Margit! Babára vártunk a férjemmel már két éve. Voltam kétszer beültetésen is, de sajnos nem tapadt meg. A pajzsmirigyemmel volt problémám. Az Aviva tornát csináltam 5 hónapn keresztül, és pocaklakóm 9 hetes :-). Örülök, hogy rátaláltam a módszerre, és köszönöm az egyéb tanácsaidat is.

 

 


2010.08.12. 19:56
Lívia
A tornának köszönhetően a számomra túl rövid (21-22 napos) ciklusom, már 2 hónap torna után 25-27 naposra változott, sőt szinte alig érzem, néha szorulok csak görcsoldó segítségére ...de remélem még ez is változni fog, folytatni fogom a tornát.

 

 

2010. 08 26.
Vera
2010 januárjában vettem részt Nálad egy Aviva oktatáson.
Csináltam a tornát ahogy megbeszéltük és a táplákozásnál is
betartottam amiket mondtál. Most  már 14. hetes a babám.
Köszönöm. Ajánlom mindenkinek az Aviva módszert.

 

 


2010. 09.16.
Kedves Margit!
Igaz személyesen szerettem volna Veled tudatni, hogy 15
hetes kismama vagyok :-) A 12 hétig várni szerettem volna, nem is babonából nem mondtam, még mindenkinek, inkább félelemből.
Minden rendben velünk, babácska szépen fejlődik.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, és az Avivát.
Számomra, most ez egy CSODA és néha el sem hiszem, hogy
megtörtént, hihetetlenül boldogok vagyunk:-)
Nekem volt iszonyatosan magas a férfihormonom, és júli végén kellett volna mennem további vizsgálatokra, de erre már nem került sor:-) Aviváztam itthon, és Veletek, és ittam a gyógyteákat. Idegbecsípődés miatt nehezen tudok menni, de amint jobban érzem majd magam személyesen is bemegyek hozzád, hozzátok
Szeretettel és köszönettel: Steingart Anita.

 

 



2010. 09.20.
"Szeretnék beszámolni, hogy tegnap újra megjött a menstruációm (4 hónapos kimaradás után másodszorra), biztos a tornának is köszönhetem, mert a 28. nap estéjén, majd köv. este ismét csináltam 15-15 percig két-két meghozó gyakorlatot, és a 30. nap reggelén el kezdtem menstruálni".

 

 

 


2010.10.11.
Kedves Margit, sorstársak!

Egy-két örömteli „babás” levelet végighallgattam azalatt az egy év alatt, míg Veletek Aviváztam. Hihetetlen, hogy most én is írhatok, és ahogy hallom, nem vagyok egyedül!

A történetem:
18 éves voltam, p style="text-align: justify;" span style="color: #5f497a;" mikor egy cisztából kifolyólag kivették az egyik petefészkemet, majd 4 év múlva a másik petefészkemet is operálták, szerencsére egy laparoszkópos műtéttel megúsztam. Azonkívül, hogy hosszabbak lettek a ciklusaim, egyéb nőgyógyászati problémám tulajdonképpen nem volt addig, amíg szóba nem került a baba téma.Bonyolította a helyzetemet, hogy 26 évesen pajzsmirigy túlműködést diagnosztizáltak nálam. Gyógyszeres kezeléssel beállították a normális hormonműködésemet, volt, hogy a gyógyszert is elhagytam, de a pajzsmirigyem csak nem akart szótfogadni, kétszer újból kiújult a betegségem. A „végleges” megoldás érdekében szóbakerült a műtét, az izotópos kezelés, de mindkét kezelés legalább fél éves kiesést jelentett volna a baba projektből, így inkább maradtam a gyógyszernél. Ha tudtam volna, hogy 5 évig is el fog tartani a próbálkozás, lehet, hogy másként döntök, de így, hogy mégis összejött, egyáltalán nem bánom, hogy nem került sor drasztikusabb beavatkozásra.

Kétévnyi próbálkozás után, 34 évesen kezdtem el Kálizni. Nőgyógyászhoz nem fordultam, úgy gondoltam a Káli a „csúcs intézmény” a témában. Gyorsan eljutottunk odáig, hogy nincs peteérésem, így az inszeminációs köröket kihagyva rögtön lombikozni kezdtünk. A diagnosztikai vizsgálataim rendben voltak, a pajzsmirigyem gyógyszerrel ugyan, de rendben volt, a párom rendben volt, a stimulációk sikeresek voltak, blaszocitákat mindig tudtunk „produkálni”, de a 3 beültetés során sem jutottam el odáig, hogy megtapadt volna az embrió.

Lelkileg kifárasztott minket a kális két év, és mikor mindenféle okkeresés, további kivizsgálás nélkül simán nyomták volna a negyedik kört, azt mondtam elég, nem igaz, hogy nincs más megoldás.

Természetgyógyásszal és homeopátiás bogyókkal próbálkoztam először, de nem jött be. Eléggé el voltam keseredve, ekkor ajánlotta egy kolléganőm a tornát. Így jutottam el Margithoz, és álltam neki egy éve Avivázni. Korábban voltak jó tapasztalataim akupunktúra terén is, így ez volt a másik vonal, amit el akartam kezdeni. Tulajdonképpen szintén Margitnak köszönhetem, hogy eljutottam ahhoz a vietnámi belgyógyász doktornőhöz, akinél végigcsináltam tizenkét alkalom cérnabeültetéses akupunktúrát, és vakon ettem a csodabogyóit, amiről azt sem tudtam, micsodák. Közben nem mindig lelkiismeretesen, de igyekeztem odafigyelni az étkezésre, és a folyadékbevitelre. Ja és voltam Parádfürdőn is „wellneszelni” (köszi Bea az infót).

Egy évet pihentem így, tornáztam, tisztítottam a szervezetemet, és jól éreztem magamat, már csak azért is, hogy én is teszek valamit a babakérdés érdekében.

Ennyi, egy év volt az előre a párommal megbeszélt próbaidő, amit az „alternatív” módokra szántunk, így szeptemberre ismét bejelentkeztem a Káliba. Reméltem, hogy több eséllyel indulok majd. Szerencsére és egy kis segítséggel a másik doktorhoz kerültem, elvégeztettek egy csomó vizsgálatot (genetika, immunológia, stb.) a kezelések újbóli elkezdése előtt.

A ránk váró újbóli megpróbáltatások előtt beterveztünk egy 3 hetes, hátizsákos, buszos török körutazást. A nyaralás alatt sokat és komolyan túráztunk, napoztam, szaunáztam, alkoholt ittam (persze tisztán csak a gyomorrontás elkerülése miatt…), mindezt 40, 42 fokban. A ciklusom 50. napja körül tartottam ekkor, és ideges voltam, hogy a mostanában 32-34 naposra beállt ciklusom megint eltolódik, így Isztambulban vettünk egy tesztet, és láss csodát, a kális időpont előtt 3 héttel mindem megpróbáltatás ellenére produkáltam életem első pozitív tesztjét!

Azóta el is hiszem, hogy babát várok, betöltöttem a 15. hetet, és minden teljesen rendben van!

Mai eszemmel (a diagnosztikai vizsgálatok kivételével) kihagynám a Kálit és azt üzenném mindenkinek, hogy találja meg azokat az egyéb lehetőségeket, amit szívesen és hittel csinál. Az Aviva nekem különösen tetszett, mert jó a társaság, jó a mozgás, mindig hallasz valamiről, ami a másiknak bejött, és helyben van. Szóval kitartás, és járjátok a saját utatokat!
A szerencsés lányokkal szervezzük az Avivás kismamatornát, kívánom, hogy Ti is mielőbb csatlakozhassatok!

Margit, nagyon hasznos, amit csinálsz, köszönjük mi teherbe esettek, és később teherbe esők!
Kámán Zita

 

 

2010. Október 30.
Kedves Margit!
örömmel jelzem, hogy úgy néz ki babát várok :-) Még csak 5-6 hetes körül lehetek, és a dokim is csak másfél hét múlva mondja ki majd a pontos "diagnózis"-t, de minden jel arra utal, hogy jót tett a torna nekem és a páromnak is.
Köszönettel: Eszti

 


2010. Nov.10.
Szia Margit!!
Szeretném veled is megosztani a nagy örömhírt!!::)) SIKERÜLT!!!
14 hetes a kis picur, szerencsére eddig minden teljesen rendben ment!!
Még egyszer is köszönöm a sok jó tanácsot!!
A lányok is hasonló jókat és szépeket kívánok és üzenem nekik hogy a lelkük rendbetételéről sem feledkezzenek el.
Anita

 

 

2010. Nov. 11.
Szia Margit!
Most jelenleg 26 hetesen várom a kisbabám. Köszönöm!
(Kismama jógán találkoztam egy tavaly okt.ben velem együtt tornázó Avivással, sajnos a nevét nem tudom, még nem jelzett vissza Neked, azt mon/spann sikervet vprilis 12.-/spanmolni, hogy tegnap n lombikozni kezdtp style="text-align: justify; margin: 0cm 0cm 10pt;" class="null"rjdta. Ő már hamarosan szülni fog.)
További sikereket kívánok, B. Eszter

 

 

2010. December
Kedves Margit!
Megígértem,  hogy beszámolok "betegségeim" alakulásáról, de nem hirtelen nem is tudom, hogyan fogjak hozzá.
Kb. egy éve találtam rá az aviva tornára, és kezdtem el nálad megtanulni. A szülés után megmaradt egy kb. 6-7 centis miómám, és a szoptatás abbahagyása után újra ott volt a bal mellemben a fájdalmas csomó, és az évek óta tartó, állandó váladékozás, amiről senki sem tudta megmondani, hogy mitől lehet. Muszáj volt hát magamnak kezdeni valamit a helyzettel. Így aztán elkezdtem a tornát, változtattam az étrendünkön, és elkezdtem magam sokkal jobban érezni.
Hamarosan elkezdtem behatóbban foglalkozni az új medicinával, és ez rádöbbentett, hogy pontosan lehet tudni, hogy mi zajlik a testünkben, és ezek a bajok, nevezhetjük őket betegségeknek is akár, nem véletlenül itt vagy ott jelentkeznek, hanem mértani pontossággal jelzik lelki-agyi állapotunkat. Persze ettől a felismeréstől önmagában nem gyógyul meg az ember. Ha tudatosan felismerjük, az már jó. Ha sikerül feloldani-megoldani a konfliktusokat, az szuper. És akkor elkezdődik a szervezet öngyógyítása, ami nagyon hosszú idő is lehet, attól függően, mennyi időt töltöttünk benne a helyzetben. És azt hiszem, hogy nekem abban volt nagyszerű az aviva, hogy segített felgyorsítani azt a gyógyulási folyamatot, ami nélküle kétségbeejtően hosszú lett volna.
Most ott tartok, hogy a legutóbbi UH-on a miómám kontúr nélküli kb. 5-5 és fél centis volt (eddig mindig szabályos labda volt látható). A fájdalmas csomó a mellemben megszűnt, a váladékozás pedig abbamaradt.
Persze tökéletesen igazad van, hogy az avivát itthon is csinálhatnám (van könyvem és cd-m is hozzá) és kellene is. Nekem könnyebb volt közösen csinálni a többiekkel, nagyon jó hangulatúak voltak a tornák ott a Liezen-Mayer úton. Heti két aviva és egy jóga után csudára megizmosodtam :). Tulajdonképpen csak apukám betegsége és halála miatt hagytam abba akkor. Szóval, most újra úgy érzem, hogy kéne egy kicsit tornázni, remélem, akaraterőm is lesz hozzá.
Remélem, hogy a többiek is hasonló jókról számolnak be, főleg a babára vágyó lányok.
Mindent köszönök és sok sikeres avivást kívánok Neked!
Szeretettel: Koczor Ágnes

 

 

2011


2011. Január 31.
Szia Margit!
Betöltöttem a 12. hetet, babát várok - mostmár merem közölni :-)
Nagyon köszönök mindent, amit értünk tettél, támogatásod, bíztatásod.
Az én problémám nagyon összetett volt. Az egész onnan indult, hogy két méhem van. Aztán volt egy vetélésem, megereszkedett méh tartószalagok, nagyon laza izomzat. Az AVIVA módszert a kolléganőm ajánlotta, neki használt, így én is elmentem megtanulni. A problémáim miatt elég hosszú ideig kellett csinálnom, kb 10 hónapig, DE megérte a tornákat kitartóan végezni. Természetes úton fogantam, nagyon boldogok vagyunk. Csak bíztatni tudok mindenkit, akinek problémája van
az AVIVA módszer megtanulására, végzésére. Amíg jártam a fenntartó órákra sok sikerélményről hallottam, tapasztaltam.
Mégegyszer köszönök mindent - Melinda

 

 

Szia!
PCO, meg mindenféle hormonproblémám miatt nem estem teherbe.
A tanácsaidat betartva és az Aviva tornát csinálva pedig a 4. hónapban
már megfogantam .-)  - mindez 6 év elteltével és már mindenről lemondva.
Köszönöm a bíztatás.

 

 

Szia Margit! 
Gondoltam, megosztom veled is a jó hírt, hogy 3 év után múlt héten megjött a menzeszem, igaz csak 3 napig volt és csak az első nap volt igazán menzesznek mondható, de gondolom ez ebben az esetben nem olyan nagy baj, ugye?  BEA

 

"A helyzet nálam: fogytam 4 kg március óta, most először a ciklus 14. napján van peteérésem, és nem olyan fájdalmas mint eddig. Rendszeresen tornázom, és élvezem, sőt tök felszabadult vagyok utána. Húsvét előtt volt menszeszem, régen 5 napból 4 gyógyszeres, de még így is görcsös, most 4 nap, első három nap görcs nélkül, 4. erős görcsökkel, de gyógyszer nélkül, torna után no görcs. Köszönöm!
Reni "

 

 

2011.05.
Kedves Margit!
Keresztmetszetem miatt én már nem tornázok, ne gondolj rosszra, + 6 kg, de mind előre húz. Jó hírem, hogy bármelyik napra várjuk, hogy megláthassuk a kis örökmozgót.
Népszerűsítés rendben, eddig sem volt benne hiány. Kevésbé okos ember a saját dolgán tanulja meg, mi minden korlátozza, és mennyi minden támogatja, hogy megfoganjon egy gyermek. Így legalább a lehetőségekre felhívással próbálok segíteni hasonló cipőben totyogó barátaimnak.
Bízom benne, hogy ügyesek leszünk, minden rendben megy, és nemsokára képeket tölthetek fel az oldalamra.
Sok jó tornázást kívánok!
Üdvözlettel és köszönettel: Kertész-Molnár Erika

 


2011.05.17.
Nem tudom, emlékszel-e rám, az elmúlt év szeptemberétől március közepéig jártam Hozzád tornászni (ahogyan sokan mások is...:), Az elmúlt héten jártunk a stúdióban,  a férjemmel együtt meg akartuk osztani Veled az örömünket, gyermeket várunk, már a 13. hétben vagyok... annak is nagyon örülök, hogy avivázni járhattam, és ezúton is szeretnék megköszönni mindent... 
köszönök minden jó szót, és a gyógyulásba vetett hitet is, 
minden jót kívánok, és sok sikert a munkádhoz,
Borsfai Helga Annamária

 


2011. 06. 27.Szia Margit!

 

Ma voltunk ultrahangon, és most már bátran kijelenthetem, hogy 12 hetes a babucink,amit csakis Neked és az avivának köszönhetek! :) Még egyszer szeretném Neked megköszönni a sok-sok segítséget, amit adtál nekem. Remélem nagyon sokaknak sikerül még teherbe esniük a segítségeddel, én minden ismerősömnek hangoztatom, aki hasonló cipőben jár, mint én jártam, hogy keressenek fel Téged, és kezdjék el a tornát!  Üdv:  Edit

 

 

Kedves Margit!
Ígértem Neked egy visszajelzést, de valamiért nem stimmel a mailcím, így kis késéssel, de sikerül írnom Neked :) 2008 decemberében vettem Nálad részt aviva oktatáson és 2009 novemberében megszületett kisfiam 3400 g-mal, 49 centivel, egészségesen. Nagyon jól van és én is hasonlóképp, Apa is nagyon boldog neki azóta is. Vigyázunk egymásra, és remélem hogy rövidesen további jó hírekkel szolgálhatok.
Mindenért nagyon hálás vagyok Neked & ne aggódj :*

 

 

Név nélkül
36 évesen PCOS, több beültetés és inszem. után találtam rá az Aviva módszerre. A rövidített gyakorlatsort csináltam hetente kétszer, és az 5. hónapban természetes fogantatás történt, ami maga a csoda. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 


2011.07.28.
"A változókór kellemtlen tünetei miatt tanultam meg a tornát - és csodákra képes.
Minden nőnek meg kellene ismerni és végezni, sok kellemetlenségtől szabadulnának meg.`

 

 

"PCOS és petevezeték elázódás problémáim rendeződtek a torna rendszeres végzésével, amire eddig csak gyógyszeresen sikerült hatni. Rendszeres menzeszem van azóta, és mindez 4 hónapi tornával. Köszönöm`

 

 

Kedves Margit!
18 hetes kismama vagyok, és kisfiút várunk a Párommal. 1 év 7 hónapig tornáztam, voltak kihagyások benne, de hiszek a torna segítségében, saját magamon éreztem a változást a ciklusomban, úgyhogy lelkesen reklámozom. Filagicsné Brigi

 

 

"2011. február elején vettem részt egy aviva tanfolyamon, azon célból, hogy egy 2010. novemberben bekövetkezett spontán vetélést követően megerősítsem a női szerveket felkészülvén a következő teherbeesésre. Az orvos fél év várakozást javasolt, ezt a fél évet akartam kihasználni életmódváltással, tisztító kúrákkal és a jóga mellett az aviva tornával.
Az elhatározás tetteket követett, a tornát heti kétszer rendszeresen végeztem, megcsináltam két vastagbéltisztító és egy májtisztító kúrát, nem fogyasztottam tejterméket, figyeltem az emésztésem jó működésére, gyógyteákat ittam. És közben azt is elhatároztam, hogy a fél év letelte után ismét terhes leszek.
Május elején megvolt az orvosnál a fél éves kontrollvizsgálat, mindent rendben találtak. Június elején pedig ismét jelentkeztem az orvosomnál, aki megállapította a terhességet :)
Most a 22 hétben járok, és minden rendben van. Január végére-február elejére várjuk a babát!
Ehhez szerintem kellett egyrészt a testi változás, másrészt a tudati (lelki) is.
Ezúton is köszönöm, hogy megtanulhattam az aviva tornát és az összes hozzá kapcsolódó szemléletet!
Azóta is ajánlom minden nőismerősömnek!"

 


Szia,
nekem 1-2-szer volt még 17 éves koromban először aztán szedtem a fogamzásgátlót kisebb megszakításokkal 10 évig, mert nem jött meg magától. Két éve hagytam abba a tablettát, és idén 2-3 havonta jött csak meg, nyár óta vannak ilyen 40-45 napos ciklusok, de inkább pecsételés.
A legutolsó (október) alkalom "igazi" menses volt görcscsel, szóval örültem neki.

 

 

Név nélkül- 38 évesen az Aviva torna hatására természetes úton fogantam, pedig a nyugati orvoslás szerint esélyem nem volt rá. Egészséges gyermeknek adtam életet. Köszönöm.

 


Ildikó - 39 éves 2011. 11.17.
Most jottem a dokitol es ugy dontottem,nem veszek be gyogyszert.inkabb tornazom es iszom a teakat meg eszem a mehpempot.:-) kepzeld, az fsh hormonom lement 12rol 8ra:-) 10es a hatar azon felul minden ertek rossz.szoval olyan jol alakul,h nem rontm el hormonnal. / 3 hét Aviva torna után/.

 


2011.12.
Kedves Margit,
Szép Ünnepet kívánok Neked és nagyon jó egészséget 
a munkádhoz, ami sok-sok ember szolgálatát jelenti és a szememben nemes cselekedet, szép feladat az életben !!!  Imelda.

 


2012

 

Kedves Margit!

Mivel kérted, hogy akinek a problémája rendeződni látszik az Aviva torna segítségével, az mindenképp jelezzen Neked, hát én ennek a kérésnek most örömmel teszek eleget :)

Valamikor július végén voltam Nálad a 4 órás tanfolyamon, akkor én már 6 hónapja nem menstruáltam (IR). Utána elkezdtem otthon is az Avivát (igaz voltak hetek, hogy csak egyszer tudtam tornázni), de október 9.-én 2,5 hónap Avivázás után, minden különösebb előjel nélkül megjött a mensim. Ami pedig a legjobb hír, hogy azóta (nagyjából) rendszeresen, úgy 30-34 naponta menstruálok. Azt hiszem még ezen is lehet majd csiszolni, de szerintem már az is hatalmas eredmény, hogy egyáltalán havonta ciklusaim vannak.

A hormon eredményeim természetesen azonnal javultak, a magas tesztoszteronom csökkent olyan szintre, amin talán még sosem volt. Egészen hihetetlen érzés volt egyébként, amikor a 3. torna után az addig mélyen alvó petefészkeimben pezsgést, szurkálást éreztem. Igaz, attól fogva még 2 hónapot várnom kellett a mensire, de akkor, ott tudtam, hogy elindult valami pozitív változás, és ez adta az erőt a továbbiakhoz :) Nagyon köszönöm Neked, hogy megtanítottad ezt a szuper módszert, amit azt hiszem életem végéig gyakorolni fogok :)) És nagyon sok sikert kívánok a további munkádhoz !

Üdv.: Orsi

 


Kedvs Margit!
A 2010. február elején Szombathelyen tartott foglalkozáson vettem részt, és örömmel értesítelek, hogy 2012.01.12-én megszületett a kisfiúnk, Patrik.
Ezúton is köszönöm mégegyszer a módszer és a kapcsolódó szemlélet átadását!
Üdvözlettel: Csontos Kornélia

 


Szia Margit!
Tudod, kicsit kétségbeesve érkeztem a szombati négyórás tanfolyamra, hiszen a két kicsi fiam mellé még nem készültem fel a követkző apróság érkezésére....
Persze nem akartam radikális lépéseket tenni, amennyiben már megfogant, de reméltem, hogy ez a torna meghozza a menstruációmat!
Ezt el is mondtam neked, így az én esetemben fokozott figyelmet szenteltél a "meghozó gyakorlatokra".


Őszintén szólva otthon már nem nagyon volt időm foglalkozni az AVIVA-val, de másnap reggel kellemes meglepetés ért!
Feltehetően az egyszeri gyakorlás hatására reggelre a ciklusomtól teljesen függetlenül elkezdtem menstruálni!

Köszönöm, hogy külön foglalkoztál a problémámmal és hogy megajándékoztál minket egy ilyen hatalommal a saját testün felett!!!!
A négyórás tanfolyam igazi meglepetés volt nekem, hiszen olyan kérdésekre kaptam választ, amik mostanában nagyon foglalkoztattak, csak nem igazán tudtam, kihez fordulhatnék. Nem is számítottam rá, hogy ilyen témákat is érinteni fogunk, de mondhatom átfogó képet kaptam róluk! Ilyenek a helyes étrend, a lugosítás, a bél-, máj méregtelenítés és a böjt témája személyre szólóan! Némelyiket már be is építettem a mindennapokba!

Mostantól rendszeresen végezni fogom a helyrehozó gyakorlatokat és remélem, hogy hamarosan a pontos ciklusomról is küldhetem a beszámolómat!

Köszönettel Ildikó, Tata



"Köszönöm a mai tornát, egyszerre érzem, azt hogy feltöltődtem és hogy keletkezett egy belső energia és ugyanakkor azt is, hogy elfáradtam. :) "

 


"Nagyon élveztem szombaton az AVIVÁ-t, kedden is jönni fogok mindenképpen. Remélem, ha szorgalmas vagyok hatásos lesz."

 


"A szombat nagyon jó volt, jól éreztem magam, és sok hasznos információt kaptam!
Remélem hamarosan találkozunk a fent tartó tornák alkalmából!"

 


 

Szia Margit!
Tavaly tavasszal /2011/ jártam Nálad Aviva tornán, sikerült is hamarosan teherbe esnem. Június 5.-én megszületett a kislányom, Kamilla (sajnos császármetszéssel).
Szeretném újra elkezdeni a tornát, ebben kérném a segítségedet, hogy mikor kezdhetem el és a tejtermelésre lesz e valamilyen hatása (gondolom a ciklusomat visszahozza, nem fog csökkenni a tejtermelés?).
Köszönöm a segítségedet, minden jót,
Boglárka

Szia Margit!

Tudom, már nagyon régen jelentkeztem, de nagy örömmel tudatom, hogy ma beléptem a 32. hétbe és minden rendben van mindkep style="text-align: justify; margin: 0cm 0cm 10pt;" class="null"ttőnkkel :-)

Úgy néz ki, hogy a kis jövevény fiúcska lesz, bár a doki nem mondta biztosra, úgyhogy lehet majd meglepődünk, amikor világra jön :-)

Nagyon mozgékony, sokat mocorog és elég gyakoriak az erőteljes rúgások, amivel jelzi, hogy itt van! Már nagyon várjuk, hogy elérkezzen a pillanat, amikor a kezünkben tarthatjuk a kis picurkánkat. Úgy néz ki a dolog, hogy császármetszéssel fogok szülni, mivel fennáll a kockázata annak,hogy az agyalapi mirigyemen található daganat bevérezhet a természetes szülés során. Egyik leveledben említetted, hogy megírhatnám a történetemet, nem felejtettem el, megígérem, hogy meg is teszem, de majd csak akkor, ha a picur itt lesz velünk. / nagyon bonyolult eset voltam :-) /

Szép napot, Üdv Bea

 

 


Kedves Margit!

Nyáron júniusban egy nagy problémával fordultam hozzád, nem biztos, hogy már emlékszel, ezért leírom röviden. Tavalyelőtt jártam hozzád Avivára mióma és PMS miatt. A torna nagyon sokat segített a hormonháztartásom rendbehozásában, a PMS-em elmúlt, a miómát végülis megműttettem. A mútét után fél évvel már próbálkoztunk a babával, sikertelenül. A meddőségi kivizsgáláson kiderült, hogy el vannak záródva a petevezetőim. Ekkor írtam Neked, s azt tanácsoltad, hogy heti 3x tornázzak, s lugosítsak, ez június elején történt. A tanácsodat megfogadtam, továbbá elmentem egy másik orvoshoz, aki kikezelt nálam egy méhnyak gyulladást.

Ezek eredményeképpen augusztusra sikerült is teherbe esni. Jelenleg 11 hetes múltam.

Később, szeretnék járni kismama tornára vagy jogára. Örömmel mennék hozzád.

Válaszod várom és minden segítséget ezúton is nagyon köszönök!

 

 

 

Szia Margit!

A Kaáli intézetben  - kétszeri sikertelen beültetés után -javasolták, h






Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!